Lomtalanítás Mezőberényben

posted in: Hírek | 0

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a közszolgáltató a lomtalanítás alkalmával a feleslegessé vált nagydarabos hulladékokat gyűjti össze és szállítja el.

 

A TAPPE Hulladékgazdálkodási Köztisztasági, Szolgáltató Kft. értesíti Önöket, hogy társaságunk Mezőberényben 2024. május 4-én, szombaton lomtalanítási napot tart.

Társaságunk, mint közszolgáltató a lomtalanítás alkalmával az ingatlanhasználók háztartásában feleslegessé vált nagydarabos hulladékokat (amelyek méreteik miatt nem rakhatók a hulladékgyűjtő-edénybe) gyűjti össze és szállítja el.

A feleslegessé vált bútorokat, használati tárgyakat, amelyek mások számára még használhatóak, azokat pl. a segélyszervezeteknél, szociális szolgáltatóknál is leadhatja, így segíthet másokon, ill. csökkentheti a hulladéklerakás mennyiségét, ezzel óvva a környezetet.

Kérjük, hogy a lomokat – a gyűjtési naptárban meghatározott napokon, reggel 6:00 óráig , hulladékgyűjtő járműveinkkel jól megközelíthető közterületre helyezze ki, ne az úttestre tegye, mert azzal akadályozhatják a forgalmat.

További részletekért kattintson ide: Mezőberényi lomtalanítás

A MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. együttműködve a TAPPE Hulladékgazdálkodási, Köztisztasági, Szolgáltató Kft.-vel az idei évben Mezőberényben a kihelyezett lomhulladékból külön fogja begyűjteni a fa haszonanyagot, ezzel is elősegítve annak újra hasznosítását. Kérjük segítse munkánkat azzal, hogy az alábbi fahulladékokat a lomhulladéktól elkülönítetten helyezi ki: tömörfa (deszka, léc), faláda, rekesz, raklap, bútorlap, OSB lap, lapra szerelt bútorok, forgácslap bútorok, bútorok kisebb fém részekkel pl.: zsanérral, kilinccsel.

Lomtalanítási válogatási útmutató